English version
Uvodna stranica O nama Članovi Pravilnici Izložbe Linkovi

 

Nazad na izložbe

11. Revijalna izložba mačaka u KriževcimaU Križevcima je 8. lipnja, 2003. godine održana 11. revijalna izložba mačaka u Domu Hrvatske vojske u sklopu manifestacije Križevačko veliko spravišče.


Odaziv posjetioca je bio dosta dobar, iako je bilo vrlo teško vrijeme. U prilog nam je išlo što je dvorana bila dosta dobro temperirana, pogotovo kada se došlo izvana. Iako su sve mačke bile jako pospane.


Izlagača je bilo kao i prošle godine, samo je bilo više prijavljenih mačaka (35), a bilo je i izloženo više pasmina mačaka - perzijske, sijamske, kartuzijske, britanska plava, maine coon, sveta birmanska, i naravno domaće mačke. Po prvi puta je bila i Ragdoll mačka. Još su nam samo nedostajale ruske plave mačke i egzotici iz Osijeka, te Turske van mačke. Šteta što neki uzgajivači nisu mogli doći, ali su stvarno bili spriječeni.Na izložbi nije bilo sudaca, već smo prvih pet mačaka izložbe dobili zbrajanjem glasova publike, kao i svake godine na ovoj izložbi. Posjetioci su glasali na kupljenim ulaznicama, tako da je svaka ulaznica bila jedan glas. U 16 sati je bilo izvršeno prebrojavanje glasova te su u 17 sati bili proglašeni pobjednici izložbe. Pobjednici su dobili pehare od Whiskasa, a svi su izlagači dobili i hranu za mace (od Whiskasa i Pet centra u Heinzelovoj).


Evo i rezultata:

1. mjesto: kartuzijski mačak Ben Hur, vlasnice Petrinec Terezije iz Zagreba


2. mjesto: Ragdoll mačke vlasnik Filipović Josipa iz Zagreba


3. mjesto: kartuzijska mačka Brivido Blue vlasnice Petrinec Terezije iz Zagreba

Brivido Blue


4. mjesto: Maine coon mačići vlasnice Gedike Kornelije iz Zagreba

Maine conn mačići

5. mjesto: perzijski mačak Lewis vlasnik - Dejan Jelenčić iz Križevaca

Lewis
Dejan Jelenčić

 

 

 

Nazad na izložbe

Na vrh

 

 
I uvod I o nama I članovi I uzgajivačnice I pravilnici I izložbe I linkovi I
design by vlat@net.hr
webadmin: Dejan Jelenčić